Nutriční hodnoty (Plecko se sečuánskou omáčkou ( Uncle Ben´s Szechuan))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 751 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 21,44 g |
| – nasycené | 5,25 g |
| – nenasycené | 10,74 g |
| –– mononenasycené | 9,24 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,27 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 10,31 g |
| – cukry | 9,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Vepřové plecko 500 g 500 g | Vepřová plec | 500 g |
| 1 sklenice 1 sklenice omáčky Szechuan (Uncle Bens) 400 ml | ||
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| olej | Olej řepkový | |
| Malý rajský protlak 70 g | Protlak rajčatový | |
| Červené víno 70 70 g (lze vynechat, já ho použila jen na vypláchnutí plechovky protlaku) | Víno červené suché | |
| Špetka Špetka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| barevný pepř | Pepř barevný | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| sůl – dle chuti | Sůl mořská |