Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Středomořská paštika z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 598 kJ /
860 kcal
Bílkoviny87,97 g
– z toho živočišné bílkoviny84,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,97 g
Tuky26,59 g
– nasycené8,08 g
– nenasycené11,77 g
–– mononenasycené8,53 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 380 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy41,17 g
– cukry20,59 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL olivového oleje z naložených sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 30 g
1 1 červená cibule nebo několik šalotek Cibule červená čerstvá 69 g
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
rozmarýn Rozmarýn sušený
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
černé olivy Olivy čerstvé zralé
naložená sušená rajčata ( asi 2ks ) Dužina červeného rajčete sušená
kapary ( cca 2 lžičky lžičky ) Kapary
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.