Nutriční hodnoty (Středomořská paštika z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 598 kJ / 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,97 g |
| Tuky | 26,59 g |
| – nasycené | 8,08 g |
| – nenasycené | 11,77 g |
| –– mononenasycené | 8,53 g |
| –– polynenasycené | 3,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 380 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 41,17 g |
| – cukry | 20,59 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 PL 2 PL olivového oleje z naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 30 g |
| 1 1 červená cibule nebo několik šalotek | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| naložená sušená rajčata ( asi 2ks ) | Dužina červeného rajčete sušená | |
| kapary ( cca 2 lžičky lžičky ) | Kapary | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |