Nutriční hodnoty (Středomořská paštika z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 598 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,97 g |
Tuky | 26,59 g |
– nasycené | 8,08 g |
– nenasycené | 11,77 g |
–– mononenasycené | 8,53 g |
–– polynenasycené | 3,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 41,17 g |
– cukry | 20,59 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL olivového oleje z naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 30 g |
1 1 červená cibule nebo několik šalotek | Cibule červená čerstvá | 69 g |
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
naložená sušená rajčata ( asi 2ks ) | Dužina červeného rajčete sušená | |
kapary ( cca 2 lžičky lžičky ) | Kapary | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |