Nutriční hodnoty ("Líný" bůček ( téměř ) po čínsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
Tuky | 0,74 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 7,42 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 39,05 g |
– cukry | 11,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřový bůček bez kosti (měla jsem asi 1,5kg) | Vepřový bok | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
100 ml 100 ml kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
2 PL 2 PL rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
mleté chilli nebo čerstvá chilli paprička | Chilli paprička sušená | |
nastrouhaný čerstvý kořen zázvoru | Zázvor sušený | |
150 ml 150 ml rýžového vína (dělám si domácí) | Rýžové víno | 150 ml |
popř. kukuřičný škrob nebo Solamyl | Škrob kukuřičný |