Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašskoořechový koláč s hruškami bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 690 kJ /
3 511 kcal
Bílkoviny48,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,60 g
Tuky106,86 g
– nasycené11,93 g
– nenasycené84,74 g
–– mononenasycené35,48 g
–– polynenasycené49,26 g
––– omega 38,74 g
Vláknina28,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy574,69 g
– cukry188,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
375 g 375 g univerzální bezlepkové mouky (Doves Farm samokypřící) Mouka rýžová hladká 375 g
75 g 75 g mouky z vlašských ořechů (Adveni Medical) Vlašské ořechy mleté 75 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky xanthanu E415 - Xanthan
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
420 ml 420 ml vody Voda 420 ml
2-3 2-3 zralé hrušky (oloupané a nakrájené na kostičky) Hruška čerstvá 325 g
hrst hrst sekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
6 lžic 6 lžic bezlepkové mouky (např. Doves Farm bílá bez lepku, Marks and Spencer nebo čistá pohanková) Mouka pohanková 90 g
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 48 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného tuku bez obsahu mléčných složek (Stella, Alsan) Margarín 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.