Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tapiokový puding)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 958 kJ /
468 kcal
Bílkoviny10,28 g
– z toho živočišné bílkoviny9,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky33,27 g
– nasycené22,05 g
– nenasycené9,84 g
–– mononenasycené8,81 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,34 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy30,80 g
– cukry29,90 g
––– laktóza12,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100-200 g 100-200 g tapiokových perel
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
200 ml 200 ml mléka plnotučného, případně polotučného Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kokosový ořech (nebo strouhaný kokos)
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 lžíce 1 lžíce karobu Karobový prášek 15 g
100 g 100 g směsi oříšků natural (nesolené) Lískový ořech 100 g
1 1 banán Banán čerstvý 90 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
hrozen Hroznové víno čerstvé
skořice Skořice ceylonská
datlový sirup Sirup datlový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.