Nutriční hodnoty (Tapiokový puding)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 958 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 33,27 g |
| – nasycené | 22,05 g |
| – nenasycené | 9,84 g |
| –– mononenasycené | 8,81 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 112 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 30,80 g |
| – cukry | 29,90 g |
| ––– laktóza | 12,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100-200 g 100-200 g tapiokových perel | ||
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 200 ml 200 ml mléka plnotučného, případně polotučného | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kokosový ořech (nebo strouhaný kokos) | ||
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce karobu | Karobový prášek | 15 g |
| 100 g 100 g směsi oříšků natural (nesolené) | Lískový ořech | 100 g |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| hrozen | Hroznové víno čerstvé | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| datlový sirup | Sirup datlový |