Nutriční hodnoty (Tapiokový puding)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 958 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 33,27 g |
– nasycené | 22,05 g |
– nenasycené | 9,84 g |
–– mononenasycené | 8,81 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 30,80 g |
– cukry | 29,90 g |
––– laktóza | 12,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100-200 g 100-200 g tapiokových perel | ||
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
200 ml 200 ml mléka plnotučného, případně polotučného | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kokosový ořech (nebo strouhaný kokos) | ||
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce karobu | Karobový prášek | 15 g |
100 g 100 g směsi oříšků natural (nesolené) | Lískový ořech | 100 g |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
hrozen | Hroznové víno čerstvé | |
skořice | Skořice ceylonská | |
datlový sirup | Sirup datlový |