Nutriční hodnoty (Brambory s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 779 kJ / 1 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 86,11 g |
| Tuky | 3,34 g |
| – nasycené | 1,18 g |
| – nenasycené | 2,23 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 70,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 217,13 g |
| – cukry | 13,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 350 g 350 g fazolí | Fazole bílé | 350 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 2 dl 2 dl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská |