Nutriční hodnoty (Bůčkový špíz na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 310 kJ / 2 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 205,42 g |
| – nasycené | 50,32 g |
| – nenasycené | 124,36 g |
| –– mononenasycené | 92,03 g |
| –– polynenasycené | 32,33 g |
| ––– omega 3 | 4,72 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 3,04 g |
| Sůl | 6,85 g |
| Sacharidy | 37,30 g |
| – cukry | 19,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g nižšího libového bůčku | Vepřový bok | 450 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 300 g 300 g pikantní klobásy | Klobása | 300 g |
| 100 g 100 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |