Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízovo-jablečný koláč s oříškovou příchutí bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 136 kJ /
2 662 kcal
Bílkoviny36,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,18 g
Tuky68,40 g
– nasycené6,39 g
– nenasycené56,22 g
–– mononenasycené26,62 g
–– polynenasycené29,61 g
––– omega 34,83 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 183 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy462,43 g
– cukry144,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g univerzální bezlepkové mouky (Doves Farm samokypřící) Mouka rýžová hladká 300 g
100 g 100 g hladké čirokové mouky (Adveni Medical) Mouka čiroková 100 g
25 g 25 g mouky ze slunečnicových semínek (Adveni Medical) Slunečnicová semínka loupaná mletá 25 g
25 g 25 g mouky z vlašských ořechů (Adveni Medical) Vlašské ořechy mleté 25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Xanthanu E415 - Xanthan
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
420 ml 420 ml vody Voda 420 ml
2-3 2-3 jablka oloupaná a nahrubo nastrouhaná Jablko čerstvé 375 g
2 hrsti 2 hrsti černého rybízu (může být i mražený) Rybíz černý čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.