Nutriční hodnoty (Mandlové krokety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 787 kJ / 2 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,00 g |
| Tuky | 94,14 g |
| – nasycené | 17,78 g |
| – nenasycené | 65,10 g |
| –– mononenasycené | 38,30 g |
| –– polynenasycené | 26,80 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 320,80 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 10 g 10 g sádla | Sádlo vepřové | 10 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g plátkových mandlí | Mandle loupané | 100 g |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka na trojobal | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový |