Nutriční hodnoty (Mandlové krokety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 787 kJ / 2 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 94,14 g |
– nasycené | 17,78 g |
– nenasycené | 65,10 g |
–– mononenasycené | 38,30 g |
–– polynenasycené | 26,80 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 320,80 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
10 g 10 g sádla | Sádlo vepřové | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
500 g 500 g uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g plátkových mandlí | Mandle loupané | 100 g |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka na trojobal | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový |