Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kulajda se zastřeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 067 kJ /
972 kcal
Bílkoviny26,50 g
– z toho živočišné bílkoviny17,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,25 g
Tuky62,91 g
– nasycené36,91 g
– nenasycené21,73 g
–– mononenasycené18,79 g
–– polynenasycené2,94 g
––– omega 30,42 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 587 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy71,85 g
– cukry13,28 g
––– laktóza9,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 pl 3 pl másla (na jíšku ) Máslo kravské 30 g
3 lžíce 3 lžíce hl. mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
1 kostka 1 kostka masoxu (drůbeží) Bujón hovězí 10 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
hrst hrst čerstvých hub lesních Hřib čerstvý
ocet dle chuti Ocet lihový
250 ml 250 ml smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce nasekaného kopru na jemno Kopr nať čerstvý 45 g
1 1 vejce na osobu Vejce slepičí 70 g
150-200 ml 150-200 ml octa Ocet lihový 175 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.