Nutriční hodnoty (Uzená makrela na paprice, rajčatech s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
| Tuky | 0,64 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,38 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,15 g |
| – cukry | 11,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší makrela (nebo 2 menší) | Makrela | |
| 1 1 zelená kapie | Paprika zelená čerstvá | |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 1/2 1/2 bílé cibule | Cibule čerstvá | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (podle velikosti) | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| koriandr | Koriandr semena | |
| sůl dle chuti (pozor, makrela je už slaná) | Makrela | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
| tuk na pánev | Margarín |