Nutriční hodnoty (Zeleninové fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 208 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,65 g |
Tuky | 6,55 g |
– nasycené | 3,33 g |
– nenasycené | 2,86 g |
–– mononenasycené | 1,53 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 31,54 g |
– cukry | 16,12 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cm plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 37.5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky čili pasty | Chilli omáčka | 2.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř podle chuti | Pepř černý | |
olej podle potřeby | Olej řepkový |