Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninové fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 208 kJ /
289 kcal
Bílkoviny11,70 g
– z toho živočišné bílkoviny1,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,65 g
Tuky6,55 g
– nasycené3,33 g
– nenasycené2,86 g
–– mononenasycené1,53 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,04 g
Vláknina32,30 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy31,54 g
– cukry16,12 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cm plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 37.5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky čili pasty Chilli omáčka 2.5 ml
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 5 g
sůl Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý
olej podle potřeby Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.