Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terrina z lilku a kuřecího masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 563 kJ /
374 kcal
Bílkoviny28,07 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky23,05 g
– nasycené5,54 g
– nenasycené10,76 g
–– mononenasycené8,51 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,65 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy12,60 g
– cukry4,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 kuřecí řízek Kuře prso
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
petrželka Petržel nať čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
oregano Oregano sušené
majoránka Majoránka sušená
4 4 PL strouhanky na vysypání zapékacích misek Strouhanka pšeničná
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.