Nutriční hodnoty (Terrina z lilku a kuřecího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 23,05 g |
– nasycené | 5,54 g |
– nenasycené | 10,76 g |
–– mononenasycené | 8,51 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 3,65 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 4,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 kuřecí řízek | Kuře prso | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
oregano | Oregano sušené | |
majoránka | Majoránka sušená | |
4 4 PL strouhanky na vysypání zapékacích misek | Strouhanka pšeničná | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |