Nutriční hodnoty (Borůvkový křen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 433 kJ / 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,10 g |
| Tuky | 2,20 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 1,65 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 119,41 g |
| – cukry | 59,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 - 6 5 - 6 PL lžic čerstvě nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 550 g |
| 1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 5 PL 5 PL borůvkového kompotu | Borůvky zavařené | |
| 3 PL 3 PL suchého červeného vína | Víno červené suché | |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl | Sůl mořská |