Nutriční hodnoty (Hovězí guláš se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 842 kJ / 2 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,62 g |
| Tuky | 165,61 g |
| – nasycené | 77,41 g |
| – nenasycené | 58,89 g |
| –– mononenasycené | 50,41 g |
| –– polynenasycené | 8,48 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 24,90 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 49,80 g |
| – cukry | 29,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 400 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 balík 1 balík mražených fazolek | Fazolky mražené | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |