Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky z mletého masa, kapusty a sýra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 955 kJ /
945 kcal
Bílkoviny70,14 g
– z toho živočišné bílkoviny69,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky67,31 g
– nasycené29,88 g
– nenasycené33,73 g
–– mononenasycené27,25 g
–– polynenasycené6,48 g
––– omega 30,34 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,88 g
Sacharidy14,50 g
– cukry10,58 g
––– laktóza10,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g mletého masa Vepřový ořez 275 g
300 g 300 g hlávkové kapusty Kapusta hlávková čerstvá 300 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na potření pekáče Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.