Nutriční hodnoty (Karbanátky z mletého masa, kapusty a sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 67,31 g |
| – nasycené | 29,88 g |
| – nenasycené | 33,73 g |
| –– mononenasycené | 27,25 g |
| –– polynenasycené | 6,48 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 228 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 14,50 g |
| – cukry | 10,58 g |
| ––– laktóza | 10,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250-300 g 250-300 g mletého masa | Vepřový ořez | 275 g |
| 300 g 300 g hlávkové kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na potření pekáče | Olej řepkový |