Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra"cibulajdy"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

17. 5. 2012 18:12

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 608 kJ / 2 057 kcal
Bílkoviny164,18 g
Tuky21,20 g
Vláknina75,73 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 2,63 g
Sůl6,68 g
Sacharidy266,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím,že játra nějak extra zdravá nejsou,ale my je máme moc rádi,jak vepřová,tak drůbeží na různé způsoby.Tady tohle je také dobrota a já ji tady ke všem príma receptům z vnitřností přidávám.Původně jsem ještě chtěla přikrájet žampiony,ale to už by bylo chuťově přeplácané.Už tak jsem se musela držet,abych nedala alespoň kousíček osmahnuté slaninky:-) :-) :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 5. 2012 12:11

chocolate:Manžel brambory moc nemusí,ale já zase ano:-)A s tím sosíkem byly opravdu moc príma,nevím,co mi chutnalo víc.Jestli ty brambory,nebo játra:-D:-D
S vepřovým to bude také dobrota:-p:yes:
Děkuji:-K

chocolate chocolate

18. 5. 2012 13:36

Moc se mi líbí ty brambory pečené v sosíku, vyzkouším asi s kouskem vepřového masa.Aničko:yes:.

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 5. 2012 11:08

Děkuji za projevený zájem:yes:milé komentáře:-Ki hodnocení:-)
Ta poznámka o"nezdravé"surovině je psána úmyslně pro zde"vyvolené"pisatele;-):-DMy máme játra v různých úpravách celkem často,možná v pozdějším věku se to u nás projeví:-Oale to je už zase o něčem jiném...tady na webovkách se vaří to,co nám chutná:-p;-)
Vašíku po pravdě-měla jsem obavy,jaký bude konečný výsledek:-SByla jsem překvapena křehkostí jater,přišlo mi,že jsou chuťově lepší,než když je dělám kratší dobu na pánvici:-p
S těmi drůbežími-tak ty bych spíše podusila v těch samých surovinách(bez brambor) právě v té hlubší pánvi.Jen té cibule by muselo být míň(drůb.játra jsou sladší)a nakrájela bych ji na opravdu velice jemné céčka,aby stihla změknout za tu kratší dobu dušení.V troubě peču drůb.játýrka jen v trojobalu-někde na Top tady receptík je:-p:yes:
Ještě jednou všem díky:-))

MajkaM

18. 5. 2012 06:15

Super recept z jednoho hrnce. Tato rychlá jídla mám nejraději. Dnes koupím játra, ale drůbeží, vepřová moc nemusíme a mám na zítra oběd.:-p:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 5. 2012 05:38

NEMYSLÍM, ŽE JÁTRA JSOU NĚJAK SPECIELNĚ NEZDRAVÉ !!!! Což játrová paštika, svatební knedlíčky v polévce, játrovky, Jitrnice, atd.atd. Je třeba jíst co nám chutná a ne co se líbí nebo nelíbí Bruselu. To už porodilo tolik kravin že je to na Bohnice.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 5. 2012 05:32

Aničko. Ty jsi se nějak s jatýrkama nějak rozjela, což mi sedí. Jen dotázek ?? neztvrdnou moc ty vepřový. Zkusila jsi drůbeží. Asi i s nimi by to šlo. jinak +bodík 12

rebeka rebeka

17. 5. 2012 23:04

Ann, moc hezké to máš.. játra máme rádi taky;-):-p:yes::yes:

Bahula Bahula

17. 5. 2012 21:40

Hmm, to vypadá dobře. Játra můžu :yes:+

senky senky

17. 5. 2012 21:16

U nás zase jedou právě vepřová a takto připravená...no paráda;-):yes::yes: a jak už bylo řečeno níže, v rozumné míře jsou zdravá:-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 5. 2012 20:28

1974andrea:;-):-D:-DTy kuřecí mám také nejraději;-)Mám teď čerstvé,druhý den na mrazáku:yes:Luba včera koupil kilo vepřových v Inpostu za 29,90,tak jsem neodolala:-))
Bibinko ledvinky miluju:-pzbylo Ti;-):-))
Všem za hezké komentíky i hodnocení děkuji:-*:-K

1974andrea 1974andrea

17. 5. 2012 20:17

Aničko a jak to že tu nejsou žádný podobný:-D:-)):-O? To bylo strachu;-). Vypadají moc dobře, ale já radši kuřecí;-)

Bibinka Bibinka

17. 5. 2012 19:29

Aničko, krásně připravená jatýrka i když je nedělám nijak často, ale toto bude dobré:-p Měli jsme obě vnitřnosti, já hóóódně dobré ledvinky, taťulda si dal 2 porce a 2 porce polévky, co jsem sem dala. Dneska se teda našťouchnul, dám recept, ale až zítra. Ty máš 3.bod:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

17. 5. 2012 19:25

Játra máme rádi, docela bych si je dala, ale vzhledem k časové tísni bude k večeři něco velmi rychlého a tobě posílám bodík:-K:yes:

vseumel

17. 5. 2012 18:52

Já s váma nesouhlasím. Játra jsou zdravá. Obsahují málo tuku a vitamín A, B12 a zinek. Takže určitě jíst, ale kvůli ostatním špatným složkám ne moc často ;-).Hezký recept.:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 5. 2012 18:47

Aničko, vypadá to velmi prima,játra máme rádi;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak často jíst játra kuřecí játra jsou zdravá co obsahují vepřová játra je zdrave jist jatra jsou zdravé játra játra z trouby jsou vepřová játra zdravá jsou kuřecí játra zdravá játra se sosíkem paštika z drub.jater vepřová játra v troubě játra zdravé recepty vepřová játra zdravě jatra recept kuřecí játra zdrave jsou játra zdravá jist jatra zdravé recepty z jater játra z z trouby veprova jatra co obsahuji

Suroviny: játra vepřová, brambory, cibule, česnek, libeček čerstvý, kečup sladký, víno červené, soja, kmín celý, pepř mletý, sádlo, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Játra"cibulajdy"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PgZw