Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra"cibulajdy"

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

17. 5. 2012 18:12

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 608 kJ / 2 057 kcal
Bílkoviny164,18 g
Tuky21,20 g
Vláknina75,73 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 2,63 g
Sůl6,68 g
Sacharidy266,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím,že játra nějak extra zdravá nejsou,ale my je máme moc rádi,jak vepřová,tak drůbeží na různé způsoby.Tady tohle je také dobrota a já ji tady ke všem príma receptům z vnitřností přidávám.Původně jsem ještě chtěla přikrájet žampiony,ale to už by bylo chuťově přeplácané.Už tak jsem se musela držet,abych nedala alespoň kousíček osmahnuté slaninky:-) :-) :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 5. 2012 12:11

chocolate:Manžel brambory moc nemusí,ale já zase ano:-)A s tím sosíkem byly opravdu moc príma,nevím,co mi chutnalo víc.Jestli ty brambory,nebo játra:-D:-D
S vepřovým to bude také dobrota:-p:yes:
Děkuji:-K

chocolate chocolate

18. 5. 2012 13:36

Moc se mi líbí ty brambory pečené v sosíku, vyzkouším asi s kouskem vepřového masa.Aničko:yes:.

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 5. 2012 11:08

Děkuji za projevený zájem:yes:milé komentáře:-Ki hodnocení:-)
Ta poznámka o"nezdravé"surovině je psána úmyslně pro zde"vyvolené"pisatele;-):-DMy máme játra v různých úpravách celkem často,možná v pozdějším věku se to u nás projeví:-Oale to je už zase o něčem jiném...tady na webovkách se vaří to,co nám chutná:-p;-)
Vašíku po pravdě-měla jsem obavy,jaký bude konečný výsledek:-SByla jsem překvapena křehkostí jater,přišlo mi,že jsou chuťově lepší,než když je dělám kratší dobu na pánvici:-p
S těmi drůbežími-tak ty bych spíše podusila v těch samých surovinách(bez brambor) právě v té hlubší pánvi.Jen té cibule by muselo být míň(drůb.játra jsou sladší)a nakrájela bych ji na opravdu velice jemné céčka,aby stihla změknout za tu kratší dobu dušení.V troubě peču drůb.játýrka jen v trojobalu-někde na Top tady receptík je:-p:yes:
Ještě jednou všem díky:-))

MajkaM

18. 5. 2012 06:15

Super recept z jednoho hrnce. Tato rychlá jídla mám nejraději. Dnes koupím játra, ale drůbeží, vepřová moc nemusíme a mám na zítra oběd.:-p:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 5. 2012 05:38

NEMYSLÍM, ŽE JÁTRA JSOU NĚJAK SPECIELNĚ NEZDRAVÉ !!!! Což játrová paštika, svatební knedlíčky v polévce, játrovky, Jitrnice, atd.atd. Je třeba jíst co nám chutná a ne co se líbí nebo nelíbí Bruselu. To už porodilo tolik kravin že je to na Bohnice.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 5. 2012 05:32

Aničko. Ty jsi se nějak s jatýrkama nějak rozjela, což mi sedí. Jen dotázek ?? neztvrdnou moc ty vepřový. Zkusila jsi drůbeží. Asi i s nimi by to šlo. jinak +bodík 12

rebeka rebeka

17. 5. 2012 23:04

Ann, moc hezké to máš.. játra máme rádi taky;-):-p:yes::yes:

Bahula Bahula

17. 5. 2012 21:40

Hmm, to vypadá dobře. Játra můžu :yes:+

senky senky

17. 5. 2012 21:16

U nás zase jedou právě vepřová a takto připravená...no paráda;-):yes::yes: a jak už bylo řečeno níže, v rozumné míře jsou zdravá:-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 5. 2012 20:28

1974andrea:;-):-D:-DTy kuřecí mám také nejraději;-)Mám teď čerstvé,druhý den na mrazáku:yes:Luba včera koupil kilo vepřových v Inpostu za 29,90,tak jsem neodolala:-))
Bibinko ledvinky miluju:-pzbylo Ti;-):-))
Všem za hezké komentíky i hodnocení děkuji:-*:-K

1974andrea 1974andrea

17. 5. 2012 20:17

Aničko a jak to že tu nejsou žádný podobný:-D:-)):-O? To bylo strachu;-). Vypadají moc dobře, ale já radši kuřecí;-)

Bibinka Bibinka

17. 5. 2012 19:29

Aničko, krásně připravená jatýrka i když je nedělám nijak často, ale toto bude dobré:-p Měli jsme obě vnitřnosti, já hóóódně dobré ledvinky, taťulda si dal 2 porce a 2 porce polévky, co jsem sem dala. Dneska se teda našťouchnul, dám recept, ale až zítra. Ty máš 3.bod:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

17. 5. 2012 19:25

Játra máme rádi, docela bych si je dala, ale vzhledem k časové tísni bude k večeři něco velmi rychlého a tobě posílám bodík:-K:yes:

vseumel

17. 5. 2012 18:52

Já s váma nesouhlasím. Játra jsou zdravá. Obsahují málo tuku a vitamín A, B12 a zinek. Takže určitě jíst, ale kvůli ostatním špatným složkám ne moc často ;-).Hezký recept.:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 5. 2012 18:47

Aničko, vypadá to velmi prima,játra máme rádi;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak často jíst játra kuřecí játra jsou zdravá co obsahují vepřová játra je zdrave jist jatra jsou zdravé játra játra z trouby jsou vepřová játra zdravá jsou kuřecí játra zdravá játra se sosíkem paštika z drub.jater vepřová játra v troubě játra zdravé recepty vepřová játra zdravě jatra recept kuřecí játra zdrave jsou játra zdravá jist jatra zdravé recepty z jater játra z z trouby veprova jatra co obsahuji

Suroviny: játra vepřová, brambory, cibule, česnek, libeček čerstvý, kečup sladký, víno červené, soja, kmín celý, pepř mletý, sádlo, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Játra"cibulajdy"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PgZw