Nutriční hodnoty (Waldorf salát – odlehčená verze)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 948 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
Tuky | 2,14 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,36 g |
–– mononenasycené | 0,34 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 29,04 g |
– cukry | 21,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 bulva 1 bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 velké kyselé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr nebo stevia | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |