Nutriční hodnoty (Waldorf salát – odlehčená verze)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 948 kJ / 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
| Tuky | 2,14 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,36 g |
| –– mononenasycené | 0,34 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 29,04 g |
| – cukry | 21,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 bulva 1 bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 velké kyselé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr nebo stevia | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |