Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 365 kJ / 2 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 210,24 g |
| – nasycené | 56,28 g |
| – nenasycené | 134,17 g |
| –– mononenasycené | 50,87 g |
| –– polynenasycené | 83,30 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,48 g |
| Sodík | 5,78 g |
| Sůl | 14,04 g |
| Sacharidy | 9,13 g |
| – cukry | 3,58 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce natvrdo vařená | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g šunkového salámu | Měkký salám | 200 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilované kukuřice (210 g) | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 malá sklenice sterilované karotky s hráškem (De Gusta 330 g) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 sáček 1 sáček sušené želatiny na vaječnou tlačenku (20 g) | Želatina vepřová | |
| 1,5 dl 1,5 dl vařící vody | Voda | 150 ml |
| 1,5 dl 1,5 dl láku z okurek | Nálev z okurek | 150 ml |
| 150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |