Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 365 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 210,24 g |
– nasycené | 56,28 g |
– nenasycené | 134,17 g |
–– mononenasycené | 50,87 g |
–– polynenasycené | 83,30 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 5,78 g |
Sůl | 14,04 g |
Sacharidy | 9,13 g |
– cukry | 3,58 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce natvrdo vařená | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g šunkového salámu | Měkký salám | 200 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilované kukuřice (210 g) | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 malá sklenice sterilované karotky s hráškem (De Gusta 330 g) | Zelenina směs sterilovaná | |
1 sáček 1 sáček sušené želatiny na vaječnou tlačenku (20 g) | Želatina vepřová | |
1,5 dl 1,5 dl vařící vody | Voda | 150 ml |
1,5 dl 1,5 dl láku z okurek | Nálev z okurek | 150 ml |
150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |