Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 365 kJ /
2 238 kcal
Bílkoviny77,39 g
– z toho živočišné bílkoviny74,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky210,24 g
– nasycené56,28 g
– nenasycené134,17 g
–– mononenasycené50,87 g
–– polynenasycené83,30 g
––– omega 31,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 5,78 g
Sůl14,04 g
Sacharidy9,13 g
– cukry3,58 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce natvrdo vařená Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g šunkového salámu Měkký salám 200 g
100 g 100 g Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
1-2 1-2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilované kukuřice (210 g) Kukuřice sterilovaná
1 1 malá sklenice sterilované karotky s hráškem (De Gusta 330 g) Zelenina směs sterilovaná
1 sáček 1 sáček sušené želatiny na vaječnou tlačenku (20 g) Želatina vepřová
1,5 dl 1,5 dl vařící vody Voda 150 ml
1,5 dl 1,5 dl láku z okurek Nálev z okurek 150 ml
150 g 150 g majonézy Majonéza 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.