Nutriční hodnoty (Vepřová krkovička zapečená s brambory, rajčaty a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 397 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 0,46 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,70 g |
| – cukry | 10,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory | Brambor zimní | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 balení 1 balení olivy (já koupila balené) | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 velká cibule (kdo má rád cibuli, může i více) | Cibule čerstvá | 70 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| vepřová krkovička (cca 4 plátky) | Vepřová krkovice | |
| olej | Olej řepkový | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| česnek 2 stroužky 2 stroužky | Česnek čerstvý | 14 g |
| trochu trochu tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% |