Nutriční hodnoty (Vepřové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 12 383 kJ / 2 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 265,49 g |
– nasycené | 78,72 g |
– nenasycené | 138,77 g |
–– mononenasycené | 113,85 g |
–– polynenasycené | 24,91 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 21,60 g |
– cukry | 14,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 750 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |