Nutriční hodnoty (Vepřové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 12 383 kJ / 2 960 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 265,49 g |
| – nasycené | 78,72 g |
| – nenasycené | 138,77 g |
| –– mononenasycené | 113,85 g |
| –– polynenasycené | 24,91 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 13,15 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 7,75 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
| – cukry | 14,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 750 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |