Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 383 kJ /
2 960 kcal
Bílkoviny116,53 g
– z toho živočišné bílkoviny110,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky265,49 g
– nasycené78,72 g
– nenasycené138,77 g
–– mononenasycené113,85 g
–– polynenasycené24,91 g
––– omega 31,03 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,75 g
Sacharidy21,60 g
– cukry14,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového bůčku Vepřový bok 750 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.