Nutriční hodnoty (Pečený domácí pudink s jablečným želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 029 kJ / 1 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 62,79 g |
| – nasycené | 27,26 g |
| – nenasycené | 24,54 g |
| –– mononenasycené | 19,76 g |
| –– polynenasycené | 4,78 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 11,94 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 239,71 g |
| – cukry | 227,52 g |
| ––– laktóza | 17,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 200 ml |
| 5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 2 2 oloupaná navinulá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| plátková želatina (na každých 100 ml tekutiny 1,5 plátku) | Želatina vepřová |