Nutriční hodnoty (Polévka z hlívy s fazolemi a medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 382 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,16 g |
Tuky | 42,93 g |
– nasycené | 27,30 g |
– nenasycené | 14,75 g |
–– mononenasycené | 13,14 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 23,61 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,35 g |
– cukry | 11,35 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatě | Fazole v tomatové omáčce | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 1 chilli paprička ( nemusí být ) | Chilli paprička čerstvá | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
svazek svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |