Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 122 kJ /
4 331 kcal
Bílkoviny76,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,32 g
Tuky160,73 g
– nasycené16,79 g
– nenasycené128,41 g
–– mononenasycené90,53 g
–– polynenasycené37,88 g
––– omega 310,41 g
Vláknina22,05 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 935 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy634,15 g
– cukry287,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
cukr (dle chuti) Cukr bílý
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.