Nutriční hodnoty (Ovesné čtverce s jablkem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 715 kJ / 1 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,49 g |
Tuky | 82,43 g |
– nasycené | 54,63 g |
– nenasycené | 22,83 g |
–– mononenasycené | 11,64 g |
–– polynenasycené | 11,19 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 33,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 231,13 g |
– cukry | 88,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce kokosového oleje | Olej kokosový | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce kokosového oleje na vymazání plechu | Olej kokosový | 20 ml |
2 2 jablko | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
180 g 180 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sekaných slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sekaných brusnic | Brusinky sušené |