Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka se sardelkami a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie7 140 kJ /
1 706 kcal
Bílkoviny101,17 g
– z toho živočišné bílkoviny99,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,44 g
Tuky136,87 g
– nasycené51,67 g
– nenasycené66,06 g
–– mononenasycené42,84 g
–– polynenasycené23,22 g
––– omega 31,93 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 5,19 g
Sůl12,60 g
Sacharidy17,24 g
– cukry11,67 g
––– laktóza9,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pomazánkového másla bez příchuti (choceňské) Pomazánka mléčná 200 g
100 g 100 g lučiny Lučina 70% t.v s. 100 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
100 g 100 g sardelových oček v oleji (s kapary) Ančovičky v oleji 100 g
3 3 lahůdkové cibulky (pouze bílou část) Cibulka jarní čerstvá
svazek svazek pažitky Pažitka čerstvá
5 5 natvrdo uvařených vajec Vejce slepičí 350 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.