Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentový nákyp s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 171 kJ /
1 475 kcal
Bílkoviny116,30 g
– z toho živočišné bílkoviny100,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,38 g
Tuky63,49 g
– nasycené33,31 g
– nenasycené24,59 g
–– mononenasycené20,44 g
–– polynenasycené4,15 g
––– omega 30,95 g
Vláknina12,83 g
Cholesterol 838 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy103,13 g
– cukry13,90 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g polenty Polenta 125 g
1/4 litru 1/4 litru vývaru (nebo vody) Vývar hovězí 250 ml
kelímek kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vejce (do roka jen žloutky) Vejce slepičí 140 g
cca 1/4 cca 1/4 brokolice Brokolice čerstvá 125 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kuřecí prso Kuře prso 350 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
lžíce lžíce oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.