Nutriční hodnoty (Tvarohovo - pudinkový pohár s jahodami a želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 856 kJ / 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,91 g |
| Tuky | 6,89 g |
| – nasycené | 4,13 g |
| – nenasycené | 2,41 g |
| –– mononenasycené | 1,71 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 68,60 g |
| – cukry | 34,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
| sušenky (nebo piškoty) | Sušenka | |
| meduňka (nebo máta na zdobení) | Máta peprná list čerstvá | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
| jahodový sirup | Sirup jahodový |