Nutriční hodnoty (Zeleninová čočka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 053 kJ / 1 686 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 100,05 g |
| Tuky | 40,34 g |
| – nasycené | 5,85 g |
| – nenasycené | 33,31 g |
| –– mononenasycené | 19,85 g |
| –– polynenasycené | 13,46 g |
| ––– omega 3 | 2,44 g |
| Vláknina | 84,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 184,85 g |
| – cukry | 11,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 400 g |
| 4 4 klobásy | Klobása | |
| velká mrkev | Mrkev čerstvá | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| plechovka plechovka drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| 5-6 dl 5-6 dl hovězího vývaru | Vývar hovězí | 550 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |