Nutriční hodnoty (Banánová fofr roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 342 kJ / 1 038 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 38,35 g |
| – nasycené | 9,21 g |
| – nenasycené | 17,78 g |
| –– mononenasycené | 14,06 g |
| –– polynenasycené | 3,72 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 1,65 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 123,45 g |
| – cukry | 76,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 5 lžic 5 lžic pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
| banán | Banán čerstvý | |
| nugeta | Pomazánka z lískových ořechů |