Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Alpský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie16 051 kJ /
3 836 kcal
Bílkoviny127,49 g
– z toho živočišné bílkoviny49,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,31 g
Tuky56,77 g
– nasycené18,06 g
– nenasycené25,21 g
–– mononenasycené17,71 g
–– polynenasycené7,49 g
––– omega 30,21 g
Vláknina24,58 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 444 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy691,62 g
– cukry122,27 g
––– laktóza31,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
21 g 21 g čerstvého droždí (1/2 kostky) Droždí pekařské lisované 21 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 hrnek 1 hrnek mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
povidla Povidla
trochu trochu másla Máslo kravské
cukr moučka Cukr bílý
mák Mák modrý
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 pudinkový vanilkový prášek Puding v prášku 40 g
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.