Nutriční hodnoty (Krémeš z medových plátů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 25,83 g |
– nasycené | 14,61 g |
– nenasycené | 8,71 g |
–– mononenasycené | 7,50 g |
–– polynenasycené | 1,21 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 194,05 g |
– cukry | 193,70 g |
––– laktóza | 63,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hotové medové pláty | Perník | |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
3 3 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
130 g 130 g cukru | Cukr bílý | 130 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 Hera | Margarín | |
2 2 šlehačky v prášku | Šlehačka v prášku | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
tuk | Margarín |