Nutriční hodnoty (Krémeš z medových plátů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 25,83 g |
| – nasycené | 14,61 g |
| – nenasycené | 8,71 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 291 mg |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 194,05 g |
| – cukry | 193,70 g |
| ––– laktóza | 63,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hotové medové pláty | Perník | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 3 3 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
| 130 g 130 g cukru | Cukr bílý | 130 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 2 2 šlehačky v prášku | Šlehačka v prášku | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| tuk | Margarín |