Nutriční hodnoty (Špagety s tofu omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,28 g |
Tuky | 11,64 g |
– nasycené | 2,30 g |
– nenasycené | 6,83 g |
–– mononenasycené | 2,63 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 7,83 g |
Sacharidy | 301,47 g |
– cukry | 33,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špaget | Špagety pšeničné | 250 g |
1 1 bílé tofu | Tofu natural | |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
několik několik listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 dcl 1 dcl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku nebo pyré | Protlak rajčatový | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |