Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z králíka s krupicovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie734 kJ /
175 kcal
Bílkoviny10,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky7,93 g
– nasycené1,92 g
– nenasycené3,70 g
–– mononenasycené2,85 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy13,00 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
skelet z králíka (žebra, hlava, krk, vnitřnosti) Kost králičí
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
krupice (podle potřeby) Krupice pšeničná hrubá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.