Nutriční hodnoty (Italská caponata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 597 kJ / 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,39 g |
| Tuky | 11,47 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 8,36 g |
| –– mononenasycené | 3,42 g |
| –– polynenasycené | 4,95 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 56,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 941 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 79,48 g |
| – cukry | 54,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 lilky | Lilek čerstvý | |
| 1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule nejlépe červená | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| pár kapek kapek balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 vrchovaté lžíce černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 vrchovatá lžíce kaparů | Kapary | |
| 2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce piniových oříšků | Piniové ořechy | 15 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst listové petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička hnědého cukru (dle chuti) | Cukr třtinový | 5 g |