Nutriční hodnoty (Játra v leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 614 kJ / 1 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,45 g |
| Tuky | 42,73 g |
| – nasycené | 9,26 g |
| – nenasycené | 19,64 g |
| –– mononenasycené | 14,53 g |
| –– polynenasycené | 5,11 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 13,02 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 817 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 56,05 g |
| – cukry | 30,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 3-5 3-5 vajec | Vejce slepičí | 280 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trocha trocha Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| olej | Olej řepkový |