Nutriční hodnoty (Vepřová řezanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 245 kJ / 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,26 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 17,16 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 3,23 g |
| Sacharidy | 54,22 g |
| – cukry | 15,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa (krkovice, kotleta, kýta) | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky rybí omáčky | Rybí omáčka | 2.5 ml |
| 1 lžička 1 lžička koření na čínu (nějaké výrazné) | Koření pěti vůní | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1/2 1/2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| pár malých růžiček růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| horký vývar (nebo voda) | Vývar masový |