Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halušky s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 713 kJ /
3 039 kcal
Bílkoviny48,25 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,25 g
Tuky171,50 g
– nasycené82,55 g
– nenasycené85,43 g
–– mononenasycené72,28 g
–– polynenasycené13,15 g
––– omega 30,28 g
Vláknina27,63 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,25 g
Sacharidy311,70 g
– cukry17,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
sůl Sůl mořská
2-3 2-3 mrkve (podle velikosti) Mrkev čerstvá 125 g
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.