Nutriční hodnoty (Halušky s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 713 kJ / 3 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,25 g |
| Tuky | 171,50 g |
| – nasycené | 82,55 g |
| – nenasycené | 85,43 g |
| –– mononenasycené | 72,28 g |
| –– polynenasycené | 13,15 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 27,63 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,35 g |
| Sůl | 8,25 g |
| Sacharidy | 311,70 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 2-3 mrkve (podle velikosti) | Mrkev čerstvá | 125 g |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |