Nutriční hodnoty (Halušky s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 713 kJ / 3 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,25 g |
Tuky | 171,50 g |
– nasycené | 82,55 g |
– nenasycené | 85,43 g |
–– mononenasycené | 72,28 g |
–– polynenasycené | 13,15 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 27,63 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 311,70 g |
– cukry | 17,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 2-3 mrkve (podle velikosti) | Mrkev čerstvá | 125 g |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |