Nutriční hodnoty (Banica - první pokus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 400 kJ / 4 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 247,68 g |
| – nasycené | 127,70 g |
| – nenasycené | 104,37 g |
| –– mononenasycené | 83,69 g |
| –– polynenasycené | 20,68 g |
| ––– omega 3 | 4,34 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,48 g |
| Sodík | 10,31 g |
| Sůl | 25,63 g |
| Sacharidy | 375,40 g |
| – cukry | 33,30 g |
| ––– laktóza | 8,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250-300 ml 250-300 ml vody | Voda | 275 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 500 g 500 g sýra balkánského typu | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |