Nutriční hodnoty (Bochníky z brambor a červené papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,55 g |
| Tuky | 18,08 g |
| – nasycené | 10,71 g |
| – nenasycené | 6,09 g |
| –– mononenasycené | 5,43 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 174,16 g |
| – cukry | 20,29 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |