Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bochníky z brambor a červené papriky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 184 kJ /
1 000 kcal
Bílkoviny22,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,55 g
Tuky18,08 g
– nasycené10,71 g
– nenasycené6,09 g
–– mononenasycené5,43 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,16 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy174,16 g
– cukry20,29 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.