Nutriční hodnoty (Bochníky z brambor a červené papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,55 g |
Tuky | 18,08 g |
– nasycené | 10,71 g |
– nenasycené | 6,09 g |
–– mononenasycené | 5,43 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 174,16 g |
– cukry | 20,29 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |