Nutriční hodnoty (Jehněčí s kostí na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 879 kJ / 927 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
| Tuky | 95,18 g |
| – nasycené | 41,82 g |
| – nenasycené | 51,89 g |
| –– mononenasycené | 42,95 g |
| –– polynenasycené | 8,95 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 5,06 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 11,30 g |
| – cukry | 1,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jehněčí plec s kostí | Jehně plec | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |