Nutriční hodnoty (Karamelový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 421 kJ / 2 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g |
| Tuky | 197,21 g |
| – nasycené | 101,79 g |
| – nenasycené | 81,63 g |
| –– mononenasycené | 58,20 g |
| –– polynenasycené | 23,43 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 687 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 161,11 g |
| – cukry | 79,81 g |
| ––– laktóza | 27,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 220 g 220 g sušenky karamelové Lotus | Sušenka | 220 g |
| 60 g 60 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 60 g |
| 200 g 200 g sýr tavený krémový Philadelphie | Sýr Philadelphia | 200 g |
| 200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
| 1 1 karamelizované Salko | Mléko kondenzované slazené | |
| Lžíce Lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| forma na dort (průměr cca 18 cm, pokud chcete trošku trošku vyšší cheesecake) |