Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 32,67 g |
| – nasycené | 4,70 g |
| – nenasycené | 27,77 g |
| –– mononenasycené | 23,53 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 14,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,88 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 39,07 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g červeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| kousek kousek křenu (dle chuti) | Křen čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |