Nutriční hodnoty (Cmunda po Jihočesku (po kaplicku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 044 kJ / 1 922 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 147,69 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,51 g | 
| Tuky | 33,29 g | 
| – nasycené | 7,91 g | 
| – nenasycené | 16,44 g | 
| –– mononenasycené | 12,35 g | 
| –– polynenasycené | 4,09 g | 
| ––– omega 3 | 0,34 g | 
| Vláknina | 34,74 g | 
| Cholesterol | 584 mg | 
| Sodík | 8,44 g | 
| Sůl | 20,21 g | 
| Sacharidy | 241,80 g | 
| – cukry | 34,42 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g | 
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g | 
| 1 1 syrový brambor | Brambor zimní | 50 g | 
| 500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |