Nutriční hodnoty (Zapečený lilek z Albert magazínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 959 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,17 g |
| Tuky | 1,28 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,47 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 934 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 42,30 g |
| – cukry | 28,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 lilky záleží, kolik porcí budeme dělat (z 1 tak pro 1 osobu) | Lilek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželové natě hladkolisté | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |