Pařížský šlehačkový zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,42 g |
Tuky | 247,93 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 641,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2009 22:31
Výborný dortík, vrstvu šlehačky jsem ještě proložila kompotovanými broskvemi. Na foto řezu zbyl jen poslední kousek
Tento pařížský krém u nás poslední dobu vede 



31. 3. 2009 17:25
To teda zírám, se divím, že na to má žaludek... Je to asi v povaze. Taky neustále sedím u netu a hledám recepty bez fota a co by bylo dobré a chutné. Manžel je vybíravý. A když něco udělám a vidí mě to fotit, tak mi nadává, že jsem prdlá atd.... Ale toto nekalé jednání je opravdu nefér. TIK TAK


31. 3. 2009 17:02
Doufám, že nám kluci dáte vědět, ta "obhajoba" by mne docela zajímala

31. 3. 2009 15:08
Děkujeme za upozornění, fotku jsme smazali a autorku kontaktovali, pokud tuto situaci u nás neobhájí, bude ze soutěže vyřezena.
31. 3. 2009 13:15
Já to snad ani nechci komentovat. Chápu, že ne všechny mají čas, vařit cokoliv. Já se snažím, jak mohu, už mám doma i docela peklo, že pořád sedím u PC a něco hledám. No, hledám recepty bez fotky. V noci nemůžu usnout a říkám si, bože, co tam zase zítra šoupnu, pak mne ve 2 ráno něco napadne, jdu do mražáku a vytáhnu si maso a ulehám spokojeně. Když vidím tohle, je mi na nic. Kde ses tady vzala tiktak? Tak najednou? Jsem opravdu zvědavá, kolik super receptů nám tady přidáš po soutěži

31. 3. 2009 12:32
Po nějaké době jsem opět zavítala a nadchla mně tato úžasná fotka. Pak jsem přečetla komentáře, mrkla na odkaz od Světlany a nadšení je v pr.... v prachu. Mrkla jsem i na tvůj kremeš z medových plátů - tam je to totéž. 



Stojí Ti to za to? Nedávno si tady tvrdila, že ve svém věku nemáš zapotřebí se před někým obhajovat o pravosti svých fotek (myslím, že to bylo u krevet). Měla by ses nad sebou zamyslet, protože ti běží čas - TIK TAK TIK TAK




Stojí Ti to za to? Nedávno si tady tvrdila, že ve svém věku nemáš zapotřebí se před někým obhajovat o pravosti svých fotek (myslím, že to bylo u krevet). Měla by ses nad sebou zamyslet, protože ti běží čas - TIK TAK TIK TAK
31. 3. 2009 11:41
...už od začátku jsem si nebyla jistá, jestli je ku prospěchu "věci" nějaké soutěžení na tak bezvadných vebech...nevím, já chodím do práce, jsem ráda že jsem ráda, ale opravdu fakt nemám čas denně stát u plotny a denně vařit, péct, krásně to naservírovat, fotit...třeba večer, nebo až na druhý den si řeknu "sakra, mohla jsem to vyfotit", ale je už pozdě...ale - chodím sem ráda...
31. 3. 2009 11:31
svetlana a tebe vdaka, ze si si dala tu pracu....a ja som prisla k dalsim peknym strankam

31. 3. 2009 11:30








31. 3. 2009 11:24
Boďku beru samozřejmě zpět
Alespoň teoreticky když nejde odmáznout na ostro



31. 3. 2009 11:22
Ono to vážně zamrzí, když člověk vidí, jak ostatní poctivě vaří a fotí a Ty se snažíš přijít k hotovému. Mám dojem, že už jsi s tím měla problémy, ne ? Asi jsi nepoučitelná.


31. 3. 2009 11:22
Škoda
Proč jste neupekla sama
Mrzí mě že jsem se od vás nechala "nachytat"
Zlamala jste mě




31. 3. 2009 11:17

31. 3. 2009 11:08
31. 3. 2009 10:44
Holky, u mě by to řezání zákusků určitě nedopadlo tak, jak je to na fotce
Taková rovnost a přesnost mi připadá jak sci-fi a jak tak koukám, asi to jinak nebude, už jsem vyzkoušela všechno možný, ale třeba ten fígl na nás čeká
Tiktak, nechceš nám prozradit, jak řežeš zákusky, že jsou hrany a krém tak rovně jako podle šablony




Tiktak, nechceš nám prozradit, jak řežeš zákusky, že jsou hrany a krém tak rovně jako podle šablony




Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Mechový dort na plech
Přidáno před 3 hodinami

Pollo con Molle
Přidáno před 4 hodinami

Lehce pikantní zeleninová směs s rýží
Přidáno před 5 hodinami

Květák ve sladké chilli omáčce
Přidáno před 5 hodinami

Bezlepkový hráškový krém bez smetany
Přidáno před 6 hodinami

Mořská štika s cibulovým pyré a cibulová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a Fitulka
před 1 minutou

Domácí kečup
uvařil/a Alue444
před 57 minutami

Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
uvařil/a Gabriell
před 58 minutami

Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
uvařil/a Ronnykush
před 1 hodinou


Šunkofleky
uvařil/a Janek12
před 3 hodinami

Švestkový koláč s mákem a ořechy
uvařil/a magdalena66
před 3 hodinami

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
uvařil/a Klarka Kolaru
před 4 hodinami

Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
uvařil/a prochajdam
před 5 hodinami

Špendlíkový koláč s borůvkami (bez vajec)
uvařil/a Kerstin
před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: pařížský zákusek šľahačkový koláč parížsky krém parížský koláč koláč s parížskym krémom pařížsky moučník šľahačkový krém zákusok slahackove rezy pařížské zákusky dobrejedlo přížský dort parizsky zákusky pařížskej dort přížský krém recept pařížský zákusek zákusek paříž recept paříž zákusek čokoládový parížsky krém zákusek paříž
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, šlehačka, čokoláda hořká, džem rybízová, kakao
Pařížský šlehačkový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZRJ
22 názorů