Nutriční hodnoty (Zeleninový salát se smetanou a řeřichou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 39,86 g |
– nasycené | 21,55 g |
– nenasycené | 14,65 g |
–– mononenasycené | 12,25 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 665 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 33,80 g |
– cukry | 28,77 g |
––– laktóza | 8,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
50 g 50 g uzeného eidamu | Eidam 30% t. v s. uzený | 50 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
řeřicha (na ozdobu) | Řeřicha čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |