Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát se smetanou a řeřichou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 700 kJ /
645 kcal
Bílkoviny34,14 g
– z toho živočišné bílkoviny29,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,86 g
Tuky39,86 g
– nasycené21,55 g
– nenasycené14,65 g
–– mononenasycené12,25 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,40 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 665 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy33,80 g
– cukry28,77 g
––– laktóza8,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
50 g 50 g uzeného eidamu Eidam 30% t. v s. uzený 50 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
řeřicha (na ozdobu) Řeřicha čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.