Nutriční hodnoty (Masové knedlíčky do polévky - zavářka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,71 g |
| Tuky | 14,88 g |
| – nasycené | 3,58 g |
| – nenasycené | 7,21 g |
| –– mononenasycené | 5,88 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 1,17 g |
| Cholesterol | 349 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,44 g |
| Sacharidy | 5,20 g |
| – cukry | 1,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-250 g 200-250 g vařeného masa (z polévky) | Vepřová kýta | 225 g |
| houska (nebo strouhanka namočená v mléce) | Houska pšeničná | |
| 1 lžička 1 lžička mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/4 1/4 cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |