Nutriční hodnoty (Panenka pečená v pepřové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 428 kJ / 1 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 93,07 g |
| – nasycené | 55,17 g |
| – nenasycené | 31,65 g |
| –– mononenasycené | 28,05 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 443 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 14,33 g |
| – cukry | 6,16 g |
| ––– laktóza | 6,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 2 –3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce barevného pepře | Pepř barevný | 15 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 100 g tenkých plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| olej | Olej řepkový |