Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená jahodová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 020 kJ /
244 kcal
Bílkoviny2,61 g
– z toho živočišné bílkoviny0,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,81 g
Tuky0,95 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,67 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 2 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy48,99 g
– cukry43,25 g
––– laktóza0,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 kg 1/4 kg jahod Jahody čerstvé 250 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
3 lžíce 3 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 45 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vína Víno bílé suché 30 ml
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
3 kapky 3 kapky vanilkového extraktu Aroma vanilkové
celé jahody na ozdobu Jahody čerstvé
lístky lístky máty Máta peprná list čerstvá
1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.